Welcome, Guest. Please login or register.
October 21, 2018, 03:42:59 PM
Home Home Help Calendar Login Register
News:

Please support BullpupForum.com sponsors!!
. . . Midwest Industries . . . BullpupArmory.com . . . Shooting Sight . . . BullpupUnlimited.com . . . Homeland Guns . . . . . . . . . . . . AB Arms . . . GallowayPrecision.com . . . K & M Arms . . . . . . Geissele Automatics
+  BULLPUP FORUM
|-+  Bullpup Shotguns
| |-+  UTAS UTS-15
| | |-+  Pump issues
Pages: [1] Print
Author Topic: Pump issues  (Read 1046 times)
mdamron2
New Posting Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« on: April 30, 2018, 01:34:32 PM »

I purchased a used uts15 from my lgs.    Great bull pup design.
The only problem I have is after the shotgun heats up  after shooting 2 tubes the pump gets harder to pump to the point where it is just stuck in the forward position and unable to rack.

The bolt release is fully up so it should rack.

Any ideas?
Thanks for the help.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk

Logged
mdamron2
New Posting Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #1 on: April 30, 2018, 02:03:01 PM »

I finally got the spent shotgun shell out.  I have to use both hands on the pump and pull down with all my weight.  Shell went out and I cycled 2 tubes through it with out shooting it.  No problems cycling.    Only when it gets hot

Sent from my SM-N950U using Tapatalk

Logged
Pages: [1] Print 
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!