Welcome, Guest. Please login or register.
December 11, 2018, 03:33:17 AM
Home Home Help Calendar Login Register
News:

Please support BullpupForum.com sponsors!!
. . . Midwest Industries . . . BullpupArmory.com . . . Shooting Sight . . . BullpupUnlimited.com . . . Homeland Guns . . . . . . . . . . . . AB Arms . . . GallowayPrecision.com . . . K & M Arms . . . . . . Geissele Automatics
+  BULLPUP FORUM
|-+  Bullpup Shotguns
| |-+  UTAS UTS-15
| | |-+  Utas 15 Gen4 Feeding Issue.
Pages: [1] Print
Author Topic: Utas 15 Gen4 Feeding Issue.  (Read 8333 times)
TaisPim
New Posting Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: January 08, 2018, 05:14:34 PM »

I just purchased an Utas 15 and finally got around to taking it to the gun range. I filled both tubes up equally with 2 3/4 shells totaling 14 rounds. Leaving the selector in the middle, whenever I get down to the last two shells in each tube, it fails to feed. Happened multiple times and the only way to get them to feed was to move lever left or right to finish up the last two from each tube. Anyone else have this issue? Don't really want to call Utas costumer service if I don't have to. Thanks.
Logged
blastahbastahd
Member
**
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #1 on: January 28, 2018, 10:31:49 AM »

might be worth getting some dummy/snapcap rounds and try cycling at home to confirm w/o going to range.  b's dry fire work nicely.

does sound like perhaps a tube spring tension issue though.
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!